Πόρτες πυρασφάλειας / Μονόφυλλες πυράντοχες πόρτες
Δίφυλλες πόρτες πυρασφάλειας / Πόρτες σε διάφορες αποχρώσεις
Πόρτες ειδικών διαστάσεων

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Για την επιβράδυνση και τον περιορισμό μιας πυρκαγιάς, πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα πυράντοχα κουφώματα και οι πόρτες πυρασφάλειας ή πύραντοχες πόρτες. Διατίθενται πόρτες πυρασφάλειας σε μια μεγάλη γκάμα και διάφορους τύπους. Όλες είναι πιστοποιημένες. Μπορεί να είναι μονόφυλλες, δίφυλλες, ανοιγόμενες, συρόμενες. Τα μεγέθη τους ποικίλουν ή μπορεί να κατασκευαστούν σε ειδικές διαστάσεις. Τοποθετούνται με στριφώνια ή συνδέσμους. Διατίθενται σε οποιοδήποτε χρώμα ή και σε ξύλινη απόχρωση. Είναι, επίσης, δυνατό να εξοπλισθούν με σύστημα για αυτόματο κλείσιμο, αλλά και με αισθητήρες καπνού και θερμοκρασίας. Πυρασφάλειας και Γενικής χρήσης.

Η ταχεία ανάπτυξη, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι σύγχρονες μέθοδοι σχεδίασης και κατασκευής των προϊόντων της, την κατέστησαν γρήγορα την πρώτη δύναμη στον Ελληνικό χώρο και δυνατό ανταγωνιστή των ξένων εταιρειών.

Επικοινωνία


© Copyright 2015, VESTA, Πυροσβεστήρες, Λεωφόρος Βεργωτή Γεωργίου 170, Αργοστόλι, Τ.Κ. 281 00, Κεφαλονιά, Τηλ.: 26710 69790, Fax. 26711 00351, Κιν.: 6932 546 932, 6988 855393, email: info@vestafire-kefalonia.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδων

Που θα μας βρείτε