ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ;


Η συντήρηση των πυροσβεστήρων είναι απαραίτητη για την καλή και ασφαλή λειτουργία τους. Θα πρέπει να γίνεται μια φορά το χρόνο, πάντα, από εξειδικευμένο προσωπικό. Εμπιστευθείτε μας για την πολύ σημαντική συντήρηση του πυροσβεστήρα σας. Στη VESTA, κατά τη διάρκεια της συντήρησης ενός πυροσβεστήρα, ακολουθούμε τα εξής βήματα: 

  • Ανοίγουμε τον πυροσβεστήρα και λύνουμε το κλείστρο.
  • Αντικαθιστούμε τα ελαστικά μέρη του, που είναι για τη στεγανοποίησή του και, στη συνέχεια, ελέγχουμε γενικά το κλείστρο, λιπαίνοντας τα κινούμενα μέρη με ειδικό λιπαντικό, για να δουλέψει άψογα.
  • Ελέγχουμε, επίσης, τη σκόνη ως προς την κατάσταση και το βάρος της, περνώντας την από το μηχάνημα που κάνουμε αναγόμωση, έτσι ώστε να είναι αφράτη και όχι πετρωμένη και να μπορεί να περάσει από το σωλήνα εκτόξευσης, χωρίς να δημιουργήσει φραξίματα.
  • ​​​​​​​Επανατοποθετούμε τη σκόνη, συμπληρώνοντας, αν χρειαστεί, ποσότητα σκόνης. Τέλος, τοποθετούμε το προωθητικό αέριο και περνάμε τον πυροσβεστήρα από έλεγχο στεγανότητας, προτού παραδοθεί στον πελάτη.

Επικοινωνία


© Copyright 2015,
VESTA, Πυροσβεστήρες,
Λεωφόρος Βεργωτή Γεωργίου 170, Αργοστόλι, Τ.Κ. 281 00, Κεφαλονιά, Τηλ.: 26710 69790, Fax. 26711 00351, Κιν.: 6932 546 932, 6988 855393, email: info@vestafire-kefalonia.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδων

Που θα μας βρείτε